انتقال زائران اربعین از شلمچه با ناوگان ایرانی امکان پذیر شد هوای کشور گرم‌تر می‌شود (یکم مرداد ۱۴۰۳) افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه‌اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
سرخط خبرها

خراسان رضوی ۹۸.۵ درصد نرخ باسوادی دارد

  • کد خبر: ۲۱۳۳۰۰
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۹
خراسان رضوی ۹۸.۵ درصد نرخ باسوادی دارد
معاون سوادآموزی خراسان رضوی گفت: میانگین نرخ باسوادی در جمعیت هدف ۱۰ تا ۴۹ سال خراسان رضوی ۹۸.۵ درصد است.

به گزارش شهرآرانیوز زهرا شوشتری ۳ اسفند در سفر به کاشمر اظهار کرد: بر اساس جدیدترین تعریفی که از سواد شده، سواد اول خواندن و نوشتن، سواد دوم خواندن و نوشتن به اضافه یادگیری زبان خارجه، سواد سوم سواد‌های چند گانه و سواد چهارم تغییر در سبک زندگی و شیوه آن است.

وی با بیان اینکه به نوعی در هرکدام ورود داشته‌ایم، بیان کرد: آمار سوادآموزی کشور و استان نشان می‌دهد که رشد بسیار خوبی در سوادآموزان داشته‌ایم، به طوری که ۹۸.۵ درصد باسوادی در خراسان رضوی که به همت آموزش‌دهندگان ایجاد شد افتخاری در پرونده سوادآموزی استان است.

معاون سوادآموزی خراسان رضوی با اشاره به اینکه هنوز راه نرفته بسیاری پیش رو داریم، عنوان کرد: مراکز یادگیری محلی نهضت سوادآموزی برای این تشکیل شدند تا فرد در کنار سوادآموزی، حرفه‌ای را هم فرا بگیرد.

وی با بیان اینکه عملاً آموزش رسمی کشور هم باید همین مدل باشد تا هر فردی که برای آموزش مراجعه می‌کند بتواند از آن در زندگی خودش بهره ببرد، گفت: سوادآموزی که مراجعه می‌کند ضمن اینکه استفاده‌ای که از سوادش می‌برد در کنارش مهارتی هم کسب می‌کند و به راحتی از آن در زندگی بهره لازم را می‌برد.

شوشتری خاطرنشان کرد: هرچند تاکنون ما به دنبال سوادآموزان بوده‌ایم تا سر کلاس‌های سوادآموزی حضور یابند، اما از دوره‌های آینده به دنبال این هستیم که مراکز یادگیری محلی تقاضا محور شود یعنی فرد خودش بیاید و به دنبال سواد باشد.

وی با اشاره به اینکه مراکز یادگیری محلی از عرصه محوری به تقاضامحوری تغییر می‌کند، گفت: در این طرح هر فرد بر اساس نیازی که خودش حس می‌کند و آن ظرفیتی که در آن مرکز ایجاد شده مراجعه می‌کند و بهره لازم را از نوع آموزشی که در مرکز ارائه می‌شود می‌برد.

معاون سوادآموزی خراسان رضوی اظهار کرد: هرچند مراکز یادگیری قبلاً غیردولتی بوده، اما در طرح جدید مراکز دولتی می‌شوند و مدیر دارند، در واقع برای اینکه بهره کافی را بتوانیم از این مراکز ببریم شکل و ساز و کار آن‌ها متفاوت می‌شود.

وی همچنین در خصوص آموزش‌دهندگان گفت: آموزش‌دهندگان کار بسیار سختی دارند، معلم در کلاس آموزش رسمی سر کلاس می‌رود و آموزش لازم را به شاگردی که از قبل نشسته ارائه می‌دهد، اما آموزش‌دهندگان مراکز یادگیری محلی باید اطلاعات لازم را به سختی جمع‌آوری و در سایت مربوط بارگذاری کنند و بعد بتوانند اگر خانواده فرد آموزش گیرنده راضی شد فرد را برای فراگیری آموزش سر کلاس بیاورند.

هم اکنون ۱۲۰ مرکز یادگیری و یاددهی سواد در خراسان رضوی فعال است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->